Agenda

Agenda 2017 - 2018


Zondag 8 oktober, 15.00 uur Het Rode Hert.
Oktober Kindermaand. Familievoorstelling 4+: Plof! 'UITVERKOCHT!!!!!'
De Culturele Driehoek Roderwolde organiseert in samenwerking met de activiteitenladder van de Buitenschoolse opvang Roderwolde de familievoorstelling Plof! door theatergezelschap De Dames Slier.

Plof de Kip ontsnapt uit de propvolle schuur van grootkiphouder Hannes. Gelukkig kan ze terecht bij De Bonte Boa’s, het oude variétégezelschap van Bo en directeur Opa.

Maar… Hannes laat het er niet bij zitten en gaat erachteraan: hij wil zijn kiloknaller terug!
Als undercoverkip helpt Plof het noodlijdende gezelschap onbedoeld aan wervelend nieuw materiaal voor hun wat stram geworden show.

Plof! is een vrolijke en spannende voorstelling over jong-en-oud-zijn, waarin naast zinderende liedjes en hilarische acts ook thema’s aan bod komen als zwerfafval en de vee-industrie.
Plof! wordt gespeeld voor iedereen vanaf vier jaar.
Theatergroep De Dames Slier maakt muzikale familietheaterstukken waarin toegankelijkheid en komisch spel steevast hand in hand gaan met serieuze onderwerpen, zoals het milieu.

Entree voor jong en oud gratis
De voorstelling is 'uitverkocht' u kunt geen plaatsen meer reserveren!!!

De voorstelling is mede mogelijk gemaakt door

  

 
Stichting Culturele Driehoek Roderwolde
Stichting Culturele Driehoek Roderwolde organiseert optredens en voorstellingen op het gebied van streektaal, poëzie, kunst, muziek en theater. De activiteiten vinden plaats in de kerk, het café en/of de molen van Roderwolde.

Kaarten voor de activiteiten van de Stichting Culturele Driehoek Roderwolde kunt u reserveren via kaarten reserveren (onder agenda) of telefonisch 0505034238.


Voor meer info
>>
 café Het Rode Hert
050-5034238
deze website is gemaakt door Ancel ten Hoopen en voor het laatst bijgewerkt op 30-09-2017